December 08, 2012

Entry yang lebih matang

Assalamualaikum... 

Berabuk sudah blog aku yang lama tidak berpenghuni ini. Sebenarnya aku malas nak meng'update' benda yang aku rasa tak pasti kadang-kadang It's all about malas actually. Yes I'm super lazy to update my blog. 

Recently, I spent my time on twitter, facebook and just scroll down.. up what others was talking about. From that, aku punya inspiasi datang nak meng'update' blog lagi. Maybe this time, more matang. I'm getting jelous bila tengok blog-blog yang lain super duper awesome, tapi aku ni ja yang tak reti-reti nak godek sana-sini. I'm not art person. So, tak pandai la nak melukis, nak get the idea itu ini. So, please pity to me ! But, Alhamdulillah Allah hidupkan hambaNya ini, dengan kelebihan orang lain. 

This is my new blog, baru habis renovate, ketuk sana-sini, pasang screw ketat-ketat. Warna kali ini agak suram sebab aku nak hiasi entry dengan 'things' yang more happening. I hope soo. Jadi nampak tak kontra di situ. Can you see it, but not now la :P. Entry yang lama aku, aku dah masuk dalam tong sampah 'comel'. Sebabnya, benda yang dah lama, jadi tak payah nak ingatkan balik. One more things, aku rasa nak jadikan blog ni tempat aku share pictures yang aku ada. Kalau macam tu, aku dah malas nak menulis. Jadi pictures will tell you everything.





Sooo, what's next ? till we meet again to the next entry.


1 comment:

Firdaus Fauzi said...

well this is awesome.. ^_^

love it. Go girl.. woot woot~